Волейболистките на СУ-Пирдоп с второ място от състезание

 

На 15 март, в спортната зала на гр. Етрополе, се проведе Областният етап на Ученически игри 2022/2023 год. по волейбол за момичета V – VII клас. Това съобщиха от СУ «Саво Савов» - Пирдоп.

Своите сили и спортно майсторство премериха отборите на средните училища от Златица, Етрополе, Костенец, Горна Малина, Самоков, Елин Пелин, основното училище в с. Челопеч и отборът от СУ „Саво Савов“ с треньор Теодор Колев.

След оспорвани срещи момичета на гимназията в Пирдоп се класираха на второ място, след отбора на домакините от Етрополе.

На 22 март предстоят срещите във възрастова група девойки  8 -10 клас и СУ “Саво Савов” отново ще участва в надпреварата с отбор.

 

Публикувана на: 2023-03-17
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"