2019.07.21
неделя
23:02
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ученичка от СУ Пирдоп е победител в състезание по четене

Ученичка от СУ Пирдоп е победител в състезание по четене

Цветелина Мирославова Кръстева от 11-и клас на СУ „Саво Савов“ - Пирдоп стана победител в Коледното състезание  на проекта “Дарявай докато четеш”. Цветелина се нареди на първото място в 3-та група - от 9-ти до 12-ти клас, със 70 броя кредити от 7 прочетени книги и 70 броя дарени кредити.

Припомняме, че проектът „Дарявай докато четеш” е на Инер Уил клуб Шумен и цели да стимулира желанието за четене и стремежа към правене на добро, като се дава възможност на участниците да насочват  разпределянето на паричните средства, които са постъпили по обявена благотворителна сметка. Проектът се финансира от общински фонд „Култура“ на община Шумен и се подкрепя от Божана Апостолова – поет, писател, издател, Явор Гърдев – режисьор, Ненчо Балабанов – актьор, Поли Генова – певица, Йоанна Драгнева – певица. С натрупване на кредити четящите деца могат да преразпределят средства от спонсори и различни инициатива по няколко обявени каузи.

За да се активизирт децата да четат и даряват, са обявени няколко състезания по четене като тази година в коледното състезание при големите спечели гимназистката от Пирдоп Цветелина с най-много прочетени книги и дарени кредити.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-01-08 16:27
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"