2019.08.23
петък
07:31
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Средногорие Медия» излиза в отпуск

«Средногорие Медия» излиза в отпуск

Уважаеми зрители, днес беше последната информационна емисия на „Средногорие медия” преди годишния отпуск. Медията няма да предлага на аудиторията си собствени новини и предавания в продължение на един месец, до началото на месец септември.

Медията ще предложи на своите зрители филми и сериали, а съботите и неделите през месец август ще предложи архивни издания на Международния фолклорен фестивал „Златен прах Челопеч”.

Тазгодишното шесто издание на фестивала „Златен прах Челопеч” – 2019, ще бъде излъчено в телевизионната програма на 3 и 4 август с периодични повторения през месеца.

Информационните емисии, новините и другите телевизионни предавания ще бъдат възобновени от 2-ри септември. Обновяването на информациите през интернет платформата ще продължи.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-08-02 15:40
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"