2019.08.23
петък
07:45
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Предстои първият метъл фестивал в Челопеч

Предстои първият метъл фестивал в Челопеч

Предстои първото по рода си издание на метъл фестивал „Вълчата пътека” в Челопеч. На 9 и 10 август жители и гости на района ще имат възможността да се насладят на много любими парчета в парк „Корминеш”.

Организаторите отбелязват, че по време на фестивала присъстващите ще имат възможността да опитат от "Вълчата бира" - Wolferstetter /Волферщетер/, която се произвежда в пивоварната със същото име в гр.Вилсхофен - Южна Бавария.

В музикалното събитие в Челопеч ще участват датски, британски, румънски и немски метъл групи. Българските рок групи, които ще участват са Конкурент и Krossfire, а публиката ще подгреят метъл бандите Sakar и Abstraction.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-08-02 15:41
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"