2019.08.23
петък
08:34
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини

МБАЛ-Пирдоп организира педиатрични прегледи

Ръководството на МБАЛ-Пирдоп съобщава, че в болницата ще се проведат прегледи при педиатър. Педиатричните прегледи и консултации ще се проведат на 15 август 2019 година от 15:00 до 18:00 часа. Прегледите ще се извършват в кабинет по Педиатрия на Приемно отделение в болницата в Пирдоп.

Педиатрични консултации и прегледи,  НАСОЧЕНИ по НЗОК ще прави д-р Ели Китанова – специалист – педиатър, с 25 годишен опит по специалността.  Д-р Ели Китанова завършва Медицински университет София през 1991, специализира Педиатрия.    В пациентската й листа има над 800 деца, от които 80 са бебета до 1 година. Д-р Китанова прилага хомеопатия в грижата за здрави и болни.  Д-р Ели Китанова е работила 7 години като дежурен педиатър в звено за неотложна и спешна дейност. От 18 години практикува като педиатър в доболничен медицински кабинет, където извършва прегледи на записани по здравна каса пациенти и частни прегледи на пациенти извън пациентската й листа.  Д-р Китанова ще дава и указания и ще провежда  ваксинопрофилактика и консултации във връзка с  програма „Детско здравеопазване” за деца от 0-18 г.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-08-09 11:45
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"