Доминик Хамерс участва в конференция

 

На 16 ноември, в София, се проведе конференцията „Бизнесът и регионите“. В нея взе участие Доминик Хамерс, изпълнителният директор на компания /Геотехмин/, свързана с рудничното и преработвателно дружество край Мирково /Елаците-Мед/. На форума, той заяви, че компанията подкрепя иновативните идеи на служители и екипи от служители.

Хамерс даде пример с рекултивацията на нарушени терени по иновативен метод със селскостопански дрон, направена неотдавна на територията на рудничната компанията край Етрополе. Той обясни още, че тази иновация е предложена от служители, тъй като участъците са много стръмни. Хамерс разказа още за внедреното приложение за смартфони, което предоставя актуална информация от производствения процес в реално време. Той обърна внимание и на партньорството на компаниите с професионалните гимназии от Етрополе и Средногорието.

 

Публикувана на: 2023-11-20
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"